Dagens

Ännu en dagens, börjar kanske bli en lite fantasilös blogg med likadana blogginlägg varje dag. Men ni får stå ut nu medan skolan är igång! :) Hoppas ni tycker det är nogorlunda roligt att läsa i alla fall. Snart ska jag i alla fall spela fotboll, då vi ska löpa som inte är det bästa jag vet. Men det är väl bara att bita ihop!


La just märke till att jag nästan ser likadan ut som igår...
Vår väl ha ngt färgglatt imorn! :D


Dagens

Dagens Klädsel kommer här:
Tröja: Filippa K
Jeans: Gina tricot
Berlock: Azeorize (?)
Skor: ScorettStolt


Bild från arkivet
Foto: Vicky
Modell: Jag

Klar med pluggandet för denna vecka!  
Måste säga att jag är riktigt stolt över mig själv att ha suttit hela denna kväll och bara pluggat. Fy vad skönt det känns att bara kunna roa sig resten av veckan, om det inte dyker upp fler läxor... Ikväll har jag i alla fall äran att slappa och kolla på den fantastiska serien Sex and the City!


Mumma

Halva veckan har snart gått, nu är det bara halva kvar som återstår. Det känns alltid bättre att tänka possetivt, istället för negativt. Vad är det för mening egentligen att alltid tänka negatvit på saker, som man ändå alltid kan göra om till något bra. Livet blir alltid roligare genom att tänka från den ljusa sidan ;)

Dagen har i alla fall gått fort och avslutats med en fika, varm choklad med marsmellows, grädde och en kanelbulle. MUMMA!


RSS 2.0