19:36

Vilken hetta det har varit idag. Det har knappt gått att vistas ute, man dör ju av värme. Men lite färg har man nog allt fått, så det är jag glad över. Nu håller jag på att förbereda mig inför en redovisning imorgon, samt lite matte. På torsdag har vi ett stort prov i ämnet matte och lärarna har satt en stor press på oss elever. Så det gäller att förberada bra nu inför detta.

Just nu sitter jag ute på terassen och tittar ut på solen som blänker i vattnet, det blir sånt häftigt ljus vid den här tiden.

Sunshine

Dagen kan nog inte bli så mycket bättre idag. Jag är en riktig livsnjutare just nu, och det glädjer mig faktiskt. Solen skiner mp3n funkar och bloggen sammarbetar med mig idag. Jag känner mig som en riktigt lyckligt lottad person. Så nu är det väl bara att fortsätta att ta vara på dagen genom att vara ute och bara ''chilla'' som man brukar säga.


Dress

Jag tittade precis på termometern, hela tjugotre gradet i SKUGGAN. Jag kan inte förstå att det snart är Juni och sommarlov. Detta år har gått otroligt snabbt, att det ärligt talat var som igår vi började i sjuan.

Hur som helst hade ni önskemål att få se min avlsutningsklänning, och självklart ska jag visa upp den för er. Tänk er den klänning till ett par bruna höga skor med spännen, samt tsmycken i trä, brunt vitt och guld. Tror ni att det funkar?

Repris


Ni har säkerligen sett denna bild i tidigare inlägg, men jag tycker den är så otroligt häftig att jag faktist måste visa upp den en gång till!

Snart ska jag och min kära moder åka till täby centrum då vi ska boka tid hos frissan samt köpa hem hårfärg. Då jag ska göra en jämn ton i hela håret. Jag hoppas att ni alla läsare har haft en bra dag, och fortsätter ha en riktigt härlig helg. Hörs så länge! :)

Sommaren tog med sig en ny design

Jag vill bara tacka Vicky så otroligt mycket för den nya designen som hon gjort till mig. Jag blev jättenöjd och jag måste säga att den blev riktigt sommrig och snygg. Du är så otroligt duktig. Besök hennes blogg här!

Hair

Det värsta med ens hår är när utväxten börjar synas och färgen i håret börjar suddas. Då jag ärligt talat nästan kan få panik, jag tror faktist att jag är väldigt själv-centrerad och det måste jag ändra på. Hur som helst funderar jag på hur jag ska färga håret här näst. Då jag först ska lägga en jämn ton i hela håret och sedan lägga i ljusa slingor. Jag tänker mig något i den här stilen...


Smycken

I år bestämde jag mig för att vara i god tid att ha köpa en avslutningsklänning och det har jag faktist gjort. Men sedan så tänkte jag mig att nu kan jag lägga lite tid att försöka hitta matchande smycken till den vita klänningen. Jag hade tänkt att färgerna skulle vara guld brunt och vitt somjag tror att det skulle bli riktigt snyggt.
 Har ni några bra tips på hemsidor där jag kan hitta det jag söker?
Jag tänker mig något i dessa färger


Summertime

Som jag sa lite längre ner i inlägget att jag redan börjat ta ut mina semesterdagar. Jag har bestämt att det ska jag verkligen göra. Det är två prov kvar nu, men efter dem är det bara frid och fröjd. Då är jag klar och nöjd, då har jag semester vilket datum det än är. Då är jag klar för denna termin! Skolan är fruktansvärd.


Nu ska jag i alla fall ut och fotta de fina sommarvädret! Sedan blir det ett varv runt spåret,
springa eller gå, ja det tar vi väl då...

Yes or No?

Ja eller Nej?


Memories never die

Minnen glömmer man nog aldrig, det finns nog alltid kvar någonstans fastklistrat i huvudet även om man kanske inte alltid minns det. Men bilder är alltid något som kan göra än att tänka tillbaka.
Denna bild är tagen sommaren 2008, då livet bara flöt...

Fotto:
Jag
På bild: Hanna och Linda

Blä

Fysik är det värsta jag vet, konstiga ord, konstiga uppgifter, komplicerade texter, dåliga böcker. Fysik suger!


Måndagskväll

Kom precis hem från en tuff fotbollsträning med en jobbig fys och mycket springande. Jag är helt slut!
Det kommer nog inte bli en lång kväll för min del, ett bad, lite plugg och sedan hopp i säng och titta på cityakuten.
För det är väl det idag?
Nu när det bara är tre veckor kvar har jag faktist börjat slappa lite med läxorna och ärligt talat struntat i några. Dålig vana kan man nog kalla det, men för mig är det redan sommarlov. Lärarna har redan kört slut på oss detta år, varför kan jag inte börja ta ut mina semesterdagar i förtid? (haha) Det är i alla fall vad jag har gjort!
På eftermiddagen idag kändes det verkligen som sommar,

Oredigerad
 på bild: Jag

Mode

Igår var jag i stan med min pappa och hittade en tröja från nk som jag helt enkelt blev kär i.

Vit tröja fån FelippaK
Då jag även hittade denna

Top från tropshop 449:-

Blogg

Jag har verkligen saknat att skriva, men tiden har bara inte räckt till. Men jag har verkligen bestämt mig nu, att jag fakist ska ta tag i bloggen och göra det jag tycker är roligt, det vill säga blogga. Jag hoppas att det kommer gå nogerlunda bra, men ni får heltenkelt hjälpa mig och säga vad ni tycker är roligt att läsa. Så nu börjar jag helt enkelt om :)

11:46

Idag trodde jag att jag skulle vara med Maria. Men det blev ändrade planer, hon behövde plugga. Så för mig är det väl bara att komma på något annat att göra. Jag funderar på att kanske bege mig in till stan, men själv vill man väl ändå inte åka...

Igår köppte jag i alla fall en blommig kjol från Åhlens men jag ska nog lämna tillbaka den. Den satt inge vidare bra i midjan och var nog lite för liten. Storlek 32 tror jag att det var. Bild kommer förhoppningsvis in lite senare, men nu ska jag nog titta igenom telefonlistan och se om det finns någon som är hemma. Jag tror nog att det flesta är påväg hem från landet.


Fynd

Idag har jag träffat min kusin inne i stan där vi tittade lite i affärer och hade det trevligt som vanligt. Då jag även hittade lite fynd, ett par skor och två par halsband. Jag måste säga att vi hittade en förvånatsvärd bra affär nära intill gallerian vid sergel. Två par halsband för 20 kronor.

De kanske inte var de vackraste man sett,
men det kan verkligen liva upp en och annan klädsel.
  Eller vad tycker ni?


UtsyrselJeansjacka: MQ
Linne: MQ
Solgasögon:
 Sturegallerian

Några läsare undrade var mina kläder kom ifrån på denna bild...
Så jag tänkte att jag faktist ska ta och berätta det för er! :)

Kroppen säger ifrån

Dagarna har gått för fort för min del, och kroppen börjar säga ifrån, på riktigt. Jag måste verkligen börja att ta tag i mig själv, känna efter och tänka om jag verkligen orkar med detta... Fråga mig om det verkligen är värt att lägga ner min tid på andra, att jag istället gör det jag vill och faktist orkar med.
Är det så här vi tonåringar ska känna varje dag, eller är det bara jag?
Frågetecken

Kan jag vara så säker på att jag kan lite på dig?
 Är du verkligen så äkta som du säger att du är?
 Någonting säger mig att du faktist ljuger...


Söndag

Idag är det söndag och det menas med en vilodag för mig, en hemmadag med absolut ingenting att göra. Sådanna dagar är inte riktigt min grej... Jag blir fruktansvärt rastlös med ett humör som går som en bergochdalbana.
 Jag blir på ett riktigt tonårshumör!

 Nu är det väl dags för att göra lite biologi som inte är mitt starkaste ämne, även om det är ett ut av de viktigaste om man vill bli läkare. Och det är ju såklart något jag vill...


RSS 2.0