Feeling


(En gammal bild på mig och min bästa vän Victoria)


Gud vad tiden går fort när man har roligt...
Det har snart gått en vecka på detta sommarlov, men ändå har jag inte fått den där sommarkänslan. Då man är helt avslappnad, tar en dag i taget och bara är. Utan nu är det full fart hela tiden, så jag funderar verkligen på att ta en avslappningsdag imorgon. Umgås lite med Familjen kanske? :)


Morgonplaner

Nu känner jag mig på ett sånt där brilliant humör och det hoppas jag även att alla ni andra gör också!

(Varför blir jag alltid så sugen på lakris när jag är glad?)
Eftersom jag knappt har några bilder att visa eller något specielt ''ämne'' att prata om tänker jag dela med mig av morgondagens planer. Så vitt jag vet ska jag spendera dagen med Victoria Linda och Emma, mina kära vänner. Då vi först ska in till Victoria och ja, bara vara som man brukar säga, och sedan fortsätta dagen/kvällen hos täbyborna. Jag vet inte riktigt vad vi ska hitta på kvällen med i alla fall sova över, sedan får vi se om vi träffar någon eller några härliga personer. Hur ser era morgonplaner ut?

Baksmällan

Idag bestämde sig jag och mina kompisar att ta tag i detta sommarlov och inte sitta hemma och grubbla över det tråkiga vädret. Så vi packade väskorna och drog oss in mot stan där vi träffade Maria, då jag letade efter en mysdress som jag tänkte ha på färden till Italien med fotbollslaget. Dock hittade jag ingen denna gång. Om ni vet någon hemsida eller affär i stockholm som har mysdressar/mjukisbyxor i tyget plysch, skicka en kommentar! :)

Och nu kom jag precis hem då jag har varit på Bio och tittade på just baksmällan. En film som jag rekomenderar om man gillar att skratt. Jag vred mig i stolen av garv och jag överdriver inte, den var en riktigt härlig film säger jag bara!


Music

Då jag har suttit inne hela dagen och väntat på att det ska sluta att regna har jag diggat lite musik, gamla godingar som jag brukar säga. Alla dessa RnB låtar blir så uttjatade på än gång, då man hör dem spelas 10 gånger om och om igen dag in och dag ut. Därför har jag bärjat lyssna på, ja vad ska man kalla det, min egna musiksmak.
Favoriten kommer här:


Rain

Ska det aldrig sluta regna?


(Försökte fånga vattendropparna på bild, men det gick som det gick...)

Tack

För att det ska vara roligt att blogga måste man såklart ha det som ett intresse och tycka att det är roligt. Men det är även ni som gör att jag fortsätter genom att ni skriver kommentarer, ger mig tips till olika saker och så vidare.
En kommentar som verkligen satte glöden i mig att börja blogga igen var denna kommentar jag fick av ''någon''. Tack!

Skitväder

Vilket skitväder det ska vara nu då i början av sommarlovet! Vad sur jag blir...
Jag kan knappt skriva med fingrarna på tangenterna på grund av att det var så fruktansvärt kallt idag när vi spelade match. Fast än jag har duschat i 40 grader och haft ''handbad'' är fingrarna fortfarande stela som pinner. Är detta vad man kallar svensk sommar, i så fall rymmer jag till andra sidan jordklotet. Det här funkar ju bara inte :)

Men för att göra det bästa av den här dagen kan jag berätta för er att matchen gick otroligt bra, vi vann med 6-0 då jag även sköt ett mål!

Från det ena till det andra lovade jag ju er läsare att visa upp klänningen som jag hade på mig på skolavslutning. Och så klart tänker jag visa upp fler bilder från dagen! Hoppas att det smakar.

Skolavslutning

Mina bästa vänner och jag

Mitt sätt att visa lycka då skolan äntligen var slut!

Jag och Olivia

Sommarlov

Igår hade vi skolavslutning och gud vad sorset det var, men samtidgt kände man en stor lättnad att denna termin var över. JAG HAR SOMMARLOV!

Nu ska jag iväg på en viktig fotbollsmatch som även blir den sista för denna sommar. Bilder lägger jag in senare på min klänning och lite bilder från i går. Om jag ens hittar kameran, jag är nog en riktig slarvmaja! :)

Sommarlov

På fredag händer det, SOMMARLOV. Jag kan verkligen inte vänta mer, jag måste ha ledigt! Så mycket som jag har slitit detta år och så mycket som jag stressat så är jag faktist värd ett långt och skönt sommarlov! (haha)

Denna sommar har vi faktist inte så mycket saker planerat utan det kommer nog bli en väldigt fritt och lugnt lov. Det glädjer mig faktist att inte behöva tänka så mycket utan bara relaxa. Är det inte så ett sommarlov ska vara?


Pictures

Det är så otroligt roligt att titta på gamla och bortglömda bilder som gömmer sig i alla dessa miljontals mappar som man har sparade på datorn. Då man faktist kan hitta bilder som
är nogorlunda bra...

Dagens köp

Vad tiden går fort, och aldrig har jag tid att skriva. Jag borde ju nästan skämmas...

Idag var jag i stan med Linda och lite smått och gott hitta man allt. Dessvärre funkar inte kameran. Så jag visar upp det som går att hitta på internet.
En tröja i kort modell från Monki, (vit)
150 :-

RSS 2.0